Snelevacature Amsterdam

Weet je al over de menstruatie Cup?

Menstruationstasse
De kleine Beker is het duurzame Alternatief voor de conventionele Tampons en maandverband In termen van menstruele hygiëne, is er nu een Alternatief: de menstruatie Cup. Hier kunt u alles te weten komen over de Trend uit de verenigde staten, is nu ook in Duitsland meer en meer populair.

De menstruatie Cup is geen nieuwigheid. De eerste modellen waren al in de 1930-er jaren op de Amerikaanse markt. Echter, geen enkele andere hygiëne items gevonden in de laatste tijd zo veel aandacht. De manier waarop het werkt is simpel: De kleine trechter-achtige container wordt ingebracht in de vagina en vangt het Menstruatiebloed. Hij kan blijven tot twaalf uur. In tegenstelling tot de Tampon, de kleine Cup is niet weggegooid na Gebruik, maar worden geleegd en gereinigd. Na dat hij opnieuw kan worden gebruikt. De menstruatie Cup, die ook wordt aangeduid als een menstruatie Cup of Menstruatie Cup, is gemaakt van plastic, siliconen, of natuurlijk rubber en verkrijgbaar in diverse maten.

Studie over de menstruatie Cup

Al in 2011, canadese onderzoekers bestudeerden de menstruatie Cup om uw geschiktheid. Het resultaat: De meerderheid van de verzekerden, met het Alternatieve en om samen met Tampons. Ze stelde dat de hygiëne product is ook na het Experiment, en passen dit zelfs aan te bevelen.

Voordelen van de menstruatie Cup

De menstruele cap wordt gebruikt in de loop van enkele jaren, het is de meest kosten-effectieve hygiënisch Alternatief (online beschikbaar vanaf 8€). Daarnaast is de belasting van het milieu putten. De container kan, afhankelijk van het gebied volgens het Model tot 48 milliliter vloeistof en moet niet veranderd worden dus vaak als een Tampon. Hij kan niet lek, en voorkomt daardoor een onaangename geur. Gynaecologen benadrukken ook de voordelen voor de gezondheid: in tegenstelling tot Tampons, achter-de-menstruele Cup laat geen residuen van bestrijdingsmiddelen, geuren, dioxines) in de Vagina. Sinds ze heeft ook weinig invloed op de vaginale flora en de vaginale muur is niet geïrriteerd zo sterk, vermindert het risico van infectie.

Nadelen van de menstruatie Cup

Een nadeel van de menstruatie Cup, de ingewikkelde inleiding. De Reiniging van het product kan worden waargenomen dan met name op het openbare toiletten – als onprettig.

Wanneer correct toegepast, de menstruele Beker kan gebruikt worden tot 15 jaar. De container kan online, in de apotheek en de drogist gekocht.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top