Snelevacature Amsterdam

Wetenschappelijk bewezen: jonge kinderen zijn virus-Slippen

Kinder essen gemeinsam
Kinderen zijn schattig, maar er is weinig te Hygiëne Eigenlijk, we hebben het geweten is altijd al geweest: Zo schattig kleine kinderen in de koude tijden, je mag niet te dichtbij komen ze. Een nieuwe studie heeft nu bevestigd en nog iets belangrijks bedacht.

Onderzoekers aan de Universiteit van Utah hebben bestudeerd hoe elk kind verhoogt het virus laden in een huishouden. De resultaten van het onderzoek zijn nu gepubliceerd in het tijdschrift Clinical Infectious Diseases.

In hun onderzoek, de onderzoekers hebben waargenomen 26 huishoudens met een totaal van 108 mensen over een periode van een jaar intensief. Wekelijks vermeld, of de leden van de familie toonde tekenen van een griep of verkoudheid, en nam monsters aan uw neus, de slijmvliezen, maar ook om het virus te laden. De gebruikte Test is in staat te herkennen 16 verschillende soorten virussen die kunnen leiden tot verschillende aandoeningen van de luchtwegen. In totaal zijn ze geanalyseerd 4166 monsters.

Hoe meer kinderen, hoe meer virussen

Zwischen 7 und 87 Prozent des Jahres finden sich Erkältungs- und Grippeviren in den Haushalten

Tussen 7 en 87 procent van het jaar om de koude en griep virussen in het huis

In huishoudens zonder kinderen, vonden de onderzoekers houden een gemiddelde van drie tot vier weken in het jaar, de virussen in het neusslijmvlies van de bewoners ‘ huid. Een kind maakt het nummer tot 18 weken. De meest gewelddadige huishoudens raken met zes kinderen die Er werden gevonden in 45 weken in het jaar, virussen.Dit is echter niet zeggen, dat in al deze weken, echt één of meerdere personen ziek in bed moest. Slechts in ongeveer de helft van de gevallen het virus veroorzaakt een ziekte uitbrak. De meeste hits gezinnen met kleine kinderen onder de vijf jaar: u bevindt zich Op een half jaar, virus kan worden aangetoond in de neus – zelfs als er maar één kind is het leven in het huishouden.

Hoe kun je jezelf beschermen?

“Kan je beschermen tegen de koude en griep virussen”, zegt kinderarts Dr. Nadine Hess uit Hamburg. “Bezoek geen vrienden die ziek zijn, acute, of slechts kort, een paar “breng snel terug naar een gezond groeiend parafernalia” over – aandeel in de belangrijkste koude tijd, geen drank of eten.” Ook kan het helpen om te houden van de slijmvliezen vochtig door veel drinken. Wandelingen in de frisse lucht en een vitamine-rijke dieet zou kunnen helpen om het immuunsysteem te versterken. Maar ze voegt eraan toe: “De belangrijkste maatregel voor de preventie van influenza-infectie is, en blijft, regelmatig wassen van de handen.” Hoe om dit te doen, kun je hier lezen!

Hamburg-harburg, 07. Augustus 2015

Geef een reactie

Scroll To Top