Snelevacature Amsterdam

Wetenschappers ontdekken de meest ontspannende Nummer in de wereld

Entspannung
Volgens studies, muziek is een betrouwbare hulp bij Stress mensen hebben verschillende voorkeuren als het gaat om de song selectie, zelfs als je gestrest. Nu hebben wetenschappers ontdekt dat een song, die spanning kan verminderen met 65 procent, onafhankelijk van de individuele favoriete muziek.

“De meest ontspannen Song in the world” is een grote aankondiging, maar een song heeft alle reden in de wereld om zich te tooien met deze titel. Omdat het is samengesteld met de steun van het geluid therapeuten, en dan de Stress-verlichtende werking getest. Britse neurowetenschappers zijn er van overtuigd dat het ontspant mensen, meer dan al de andere Nummers.

De Song bleek een verrassend effect op de studie deelnemers

Het lied werd gespeeld tijdens een proef, 40 vrouwen, die werden geplaatst in een stress-situatie, door het moest oplossen van een moeilijke Puzzel. Het verrassende resultaat: het stuk van De muziek, de vrouwen ontspannen, meer dan Liedjes van Enya, Coldplay of Mozart. Het is uw bloed verlaagd druk, je hartslag, de Ademhaling en cortisol niveaus, verhoogt de Stress. Het was ongeveer elf procent effectiever zijn dan anderen, vergelijkbaar met rustgevende Liedjes.

Het lied werd gecomponeerd door de Band Marconi Union” samen met een Team van geluid therapeuten. Lyz Cooper, de oprichtster van de British Academy of sound therapy, was ook betrokken bij de oprichting van de Nummers. Ze legt uit waarom het Lied heeft een speciale werking.

De muzikale geheim van ontspanning nummers

“Hij maakt gebruik van vele muzikale principes die hebben aangetoond een kalmerend effect,” zegt Lyz Cooper. Een constant ritme aan om te beginnen met 60 slagen per Minuut en het vertragen tot 50 slagen per Minuut. Wanneer je luistert naar je eigen hartslag aanpassen aan de Beat. “Het is belangrijk dat de song is acht minuten lang, want het duurt ongeveer vijf minuten, totdat deze synchronisatie is opgericht”, vertelt Cooper.

De harmonische intervallen – de afstanden tussen de gelijktijdig klinkende tonen werden geselecteerd op basis van de vraag of ze leiden tot een gevoel van comfort. Er is geen herhalende melodie, zodat het brein kan uitschakelen, denken in plaats van hoe ze gaat. In plaats daarvan klinkt met een rustgevend effect willekeurig afgewisseld. Evenzo, diepe tinten die doen denken aan de Boeddhistische gezangen en zetten ons in een trance-achtige staat te schakelen.

In combinatie, zijn deze elementen zorgen voor een perfecte ontspanning van de song, heet, heel toepasselijk, “Gewichtloos” (“Gewichtloos”). Hier kunt u luisteren naar hem.

Geef een reactie

Scroll To Top