Snelevacature Amsterdam

Zaadbalkanker

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Van zaadbalkanker mannen de diagnose meestal op middelbare leeftijd. Maligne testiculaire tumoren – zaadbalkanker is de meest voorkomende vorm van kanker in deze leeftijdsgroep. Typische klachten zijn, is er niet een regel, echter, een verharding of een uitbreiding van de aangetaste testikel kan vinden vaak dat het is meestal pijnloos. De oorzaken van zaadbalkanker zijn grotendeels onbekend, maar sommige risicofactoren zijn bekend. De behandeling van zaadbalkanker voornamelijk bestaat uit chirurgische verwijdering van de tumor. Ook, dankzij de extra opties van de behandeling, zoals chemotherapie en bestraling, de Vooruitzichten op de lange termijn genezing zeer goed.

  Wat is zaadbalkanker?

  Goedaardige of kwaadaardige gezwellen kunnen in principe afkomstig zijn van elk weefsel in elke locatie van het menselijk lichaam, met inbegrip van de testikels. In de leeftijdsgroep van 20 tot 40 jaar, de aangetaste testikel tumor, de zaadbalkanker is de meest voorkomende vorm van kanker van de man. De klachten zijn schaars, en niet verder gaan dan atypische pijn. Door haar ligging aan de testis is, maar goed voelbare en zichtbare, zodat een vaak voorkomende pijn kan worden gemerkt veel van de vergroting van de testikels in de ochtend.

  Hodenkrebs ist die häufigste Krebserkrankung beim Mann.

  Zaadbalkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij mannen. Aangezien de klachten, zoals een gevoel van druk, te Trekken of te Branden tijdens het urineren, zijn zeer aspecifieke, moet u een arts raadplegen

  Alleen de arts kan beoordelen of de testiculaire tumor is goedaardig

  Statistisch gezien is 1 van de 100 kanker van de testes kanker. Natuurlijk, wijzigingen en aandoeningen van het genitale gebied worden vaak geassocieerd met schaamte. Ook vanwege de vaak lage kwaliteit van ongemak, veel patiënten mannen bagatelliseren het begin van de wijzigingen. Met name in het licht van de zeer succesvolle behandeling van zaadbalkanker, echter, moet vroeg worden gemaakt door een arts van het vertrouwen. Dit kan snel de veiligheid, op de testiculaire tumor krijgen: Alleen de arts kan beoordelen of de Tumor is goedaardig (wat vaak het geval is), of is het in feite zaadbalkanker. Ook met betrekking tot een mogelijke Onvruchtbaarheid behandeling van zaadbalkanker (zoals chirurgische verwijdering van de testikel) zijn er beproefde methoden om de sperma veilig, dus dat family planning wordt doorgaans niet beïnvloed.

  Het grootste obstakel in de vroege detectie en behandeling van zaadbalkanker is de angst van een arts bezoeken. Echter, vroeg ontdekt, zaadbalkanker is de beste prognose. Zo kunt u zorgen voor een beslissende bijdrage aan het succes van een behandeling.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top