Snelevacature Amsterdam

Zachte helpen voor de rug

Viele haben Menschen haben Rückenschmerzen
Veel mensen hebben problemen met hun rug. Ondanks alle Medische vooruitgang van de rugpijn blijft een raadselachtige Symptoom van een tussenwervelschijf, wervel, zenuwen: nooit eerder hebben zo veel patiënten werden geopereerd. Er zijn veel Alternatieven voor pijn in de rug.

Het is een angstaanjagende waarheid. Maar, in feite, de helft van alle rug-operaties worden beschouwd als overbodig. Omdat de pijn in de rug zal blijven, ondanks de vooruitgang van de geneeskunde, er is een raadselachtige Symptoom, in 80 tot 90 procent van de gevallen geen lichamelijke oorzaak kan worden gevonden. Toch, bijna 160.000 mensen per jaar alleen al aan de tussenwervelschijven operatie. In het begin van het einde, de pijn is meestal een teken voor een gespannen spieren.

Emotionele triggers voor pijn in de rug

Heeft onderschat zo ver, de invloed van verdriet, angst en prestatie druk. Maar: Emotionele Stress, chronische spanning, en dus last van de rug kan leiden tot pijn. Onze wervelkolom is een type van het systeem van het alarm van de Psyche, van de rapporten, als lichaam, geest en ziel ontbreekt het noodzakelijke Evenwicht.

Activiteit in plaats van rust

Bij veel ziekten is het misschien zo dat de rest tegen de pijn helpt. Niet zo met ongemak in de rug. Beweging is de sleutel. Meer fysieke activiteit, 90 procent van alle terug zou problemen. Voor een ding, breekt het lichaam de stress-hormonen, en verlicht spanning. Op de andere, de doorbloeding wordt bevorderd. Taboe in de sport waarvoor plotselinge bewegingen, Tennis en Joggen kan verergeren de problemen zich alleen. Anders, de Voorzichtige beweging, zelfs als het pijn doet. Echter, er mag geen uitstralende pijn of gevoelsstoornissen in de armen of benen. Dan direct de arts te bezoeken is van essentieel belang.

Pijn remmen

In het geval van een plotselinge pijn, een zachte touch aan de sterke druk, kan het oplossen van de spanning. Dit werkt bijvoorbeeld prima met een tennis bal: Op de pijn-punten rollend langs. De touch activeert de huid receptoren die zorgen dat de zenuw van de Signaal-kramp oplossing. Met het lichaam Oliën en lavendel-base, het effect zal worden verhoogd. In het geval van acute pijn, kou is goed. Het vertraagt de stofwisseling en remt inflammatoire irritatie. In Twee uur, een koel-Pack op de getroffen Regio. In het geval van chronische pijn, warmte verwijdt de bloedvaten en stimuleert de stofwisseling. Optimale helpen is een bad met citroenmelisse of hop. Ook een cherry stone pillow-en infrarood lampen, een verwarming van de pijn. De klachten niet verdwijnen na twee dagen, het is de moeite waard een keer te proberen met een thermo-patch Capsaïcine, het werkzame bestanddeel van Cayenne peper bevat. Capsaïcine stimuleert door de opwarming van de bloedsomloop en ontspant de spieren. Het blokkeert ook de transmissie van pijn aan de Uiteinden van de zenuwen. Snel een verlichting gebeurt.

Geef een reactie

Scroll To Top