Snelevacature Amsterdam

Zachte tips voor een koude

Eine Frau bekommt eine Ölmassage
Feel-good-tip-the-counter verkoudheid: Olie massages versterken van het immuunsysteem door afweercellen in de huid, geneeskrachtige kruiden, Olie massages en acupunctuur te activeren, soms, natuurlijke methoden zullen helpen als medicatie. Maak kennis met de zachte en effectieve tips om te voorkomen dat de verkoudheid.

Hoest, verkoudheid, heesheid: Twee tot vier keer per jaar vangen we een koude in de cut. Het Probleem is dat de conventionele geneeskunde niet kan doen, maar meestal nog veel meer. Omdat verkoudheid worden veroorzaakt door virussen en tegen deze zelfs antibiotica zijn machteloos. Maar het is de moeite waard, in de natuurlijke en alternatieve therapieën. Kundeige experts weten dat er een hele reeks van zachte tips om te voorkomen dat de gewone verkoudheid, is de infectie snel genezen. De kruiden voor deze, je kan in elke apotheek.

Hot tips voor een koude

Tegen klassieke Koude symptomen zoals hoesten en een zere keel een kruid is gegroeid: de bloei van De linde. Een Kopje thee voor twee theelepels van Linden bloemen in een Kopje kokend water, tien minuten, vier keer per dag een SLOKJE drinken.

Eine Schüssel mit Wasser und Kamillenblüten

De beste tips om te vechten tegen de verkoudheid komen uit de natuur: Een stoominhalatie bijvoorbeeld kamille verlicht het ongemak

Salie (desinfecteert en laat ontsteking in de nek en keel verdwijnen. In aanvulling op de sage deze candy keel aanbevolen oplossing: Drie volle theelepels salie bladeren in 1/4 Liter kokend water, laat staan voor 15 minuten en spanning. De Sud drinkt niet, hij kan leiden tot maag ongemak. U kunt ook geven twee tot drie druppels salie olie in een glas lauw water en gorgel.

Inademing voor vrije ademhaling

Een van de meest effectieve tips om te voorkomen dat de verkoudheid: stoom Inademen. Een mengsel van venkel, kamille en tijm lost los te maken van de slijmvliezen en verlicht ontsteking in de sinussen. Voor deze, 20 g kamille bloemen, tijm, kruid en venkel in een kom en dek af met drie tot vier liter heet water giet. Tien minuten, daarna met een handdoek over je hoofd buigen over de kom voor tien minuten, voor de warme stoom inademing – in het beste twee keer per dag. De stoom bad moet niet heter dan 50 graden.

Warme Olie massages voor het immuunsysteem

Massages kunnen werken voor verkoudheid wonder: ze zorgen ervoor dat de afweercellen in de huid en de bloedsomloop bevorderen. Het metabolisme van de huid wordt verbeterd, pathogenen kunnen worden gewassen beter en de huid wordt goed bestand tegen kou. Vooral nuttig in toepassingen met hete Olie als deze dringt diep door in het weefsel. De huid absorbeert de voedende vloeistof bijna geheel, het lichaam is omgeven door een rustgevende beschermende film en ontspannen.

Met de dunne naalden tegen de verkoudheid

Het behoort nog steeds tot de Geheime tips tegen de kou: de acupunctuur. Ook voor verkoudheid uw genezing gezegd dat het een effect, hoewel de middelen voor het niet betalen. Fijne naalden worden ingebracht rond de neus en op het voorhoofd in de huid. Na slechts één behandeling (vanaf 35 Euro) krijgen de meeste patiënten krijgen betere lucht.

Geef een reactie

Scroll To Top