Snelevacature Amsterdam

Zelftest: Ben ik nog normaal?

Mann schreit in Telefon
Vraag je jezelf soms de vraag of ze normaal zijn? Hier vindt u het antwoord te weten: – het maken van onze grote Self-Test, je Bent nog steeds heel normaal? Neurotisch of gevoelloze, verdachte of onrustig zijn, in zichzelf gekeerd of verslaafd aan harmonie – onze grote self-test en ontdek wat je persoonlijkheidstype.

De Basis van de self-test, de “Big Five” van de persoonlijkheid. Psychologen hebben gemaakt van deze vijf pijlers van het menselijk karakter. Elk draagt wisselende verhoudingen van deze pijlers. En beweegt zich op de dunne grens tussen normaal en abnormaal…

Belangrijk: voor het verkrijgen van een volledig beeld van uw persoonlijkheid, maakt u alstublieft alle vijf Self-Tests:

Zelf-Test: Ben ik een neuroot?

Zelftest: Hoe gewetensvol ik ben?

Zelftest: Hoe compatibel ben ik?

Zelftest: Ben ik introvert of een extrovert?

Zelf-Test: Ben ik een open persoon?

Geef een reactie

Scroll To Top