Snelevacature Amsterdam

Ziek als gevolg van Stress

Frau mit Schlafproblemen
Slaapstoornissen hebben vaak psychische oorzaken, zoals Stress. Ze zijn ook ziek als gevolg van Stress? Zoek het uit! Meer en meer mensen ziek als gevolg van Stress, omdat werk en vrije tijd steeds meer vervagen. We hebben een samenvatting van de meest voorkomende stress-gerelateerde ziekten in een galerij voor u.

Waarom worden we ziek als gevolg van Stress?

Stress op het werk, thuis en zelfs in de vrije tijd: De eisen van het leven elke vijfde duits onder druk. En ten koste van onze gezondheid. Meer en meer mensen ziek worden door Stress. De wereld gezondheids organisatie uitgeroepen tot Stress zelfs tot één van de grootste bedreigingen voor de gezondheid van de 21ste eeuw. Eeuw. Op de lange termijn, we voelen ons gespannen, van soorten, geïrriteerd en uitgeput – de Spanning klopt ons letterlijk op de maag.

Reeds lange tijd is bekend dat een verscheidenheid van ziekten die veroorzaakt worden door continue stress of negatieve invloeden. Je wordt ziek door Stress, moet onmiddellijk worden om veranderingen in de dagelijkse routine en de Taken die worden uitgevoerd.

Ziek als gevolg van Stress – u kan doen!

In onze foto gallery van “Ziek vanwege Stress” om te leren welke ziekten het gevolg zijn van de meeste Stress en wat je eraan kunt doen.

Geef een reactie

Scroll To Top