Snelevacature Amsterdam

Ziekte van Alzheimer

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De ziekte van Alzheimer, de ziekte van Alzheimer of de ziekte van Alzheimer (AD) is de meest voorkomende vorm van dementie. In Duitsland, zo ‘ n 1,4 miljoen mensen met dementie wonen, bijna tweederde van hen zijn beïnvloed door de ziekte van Alzheimer. Het is een progressieve, ongeneeslijke ziekte van de hersenen, hoe meer hersencellen sterven.

  Wat is de ziekte van Alzheimer?

  De term ziekte van Alzheimer data terug naar de duitse arts, Dr. Alois Alzheimer, beschreef de ziekte in 1906 voor het eerst. De exacte oorzaak van de ziekte van Alzheimer is niet duidelijk tot op vandaag. Echter, de meeste van de Getroffen karakteristieke eiwit deposito ‘ s (Amyloïd Plaques) in de hersenen, die ervoor zorgen dat zenuwcellen en zenuwen cel contacten verloren gaan.

  Tipps bei Alzheimer und Demenz

  Gewoon vergeetachtig of pathologische geheugen fout? Een dementie testen bij de dokter om vast te stellen of de ziekte van Alzheimer is aanwezig

  De ziekte van Alzheimer, de cursus is langzaam progressief en kan zich uitstrekken over een aantal jaren. Eerste van alles, alleen een toenemende zwakte van het geheugen is meestal merkbaar. Dit is lastig, omdat ze vaak wordt gedacht dat een normale ouderdom vergeetachtigheid, dat is de reden waarom veel Patiënten gaat naar de dokter en de ziekte is te laat ontdekt. Met het bevorderen van de progressie van de ziekte, de uiting van de symptomen. Deze zijn onder andere geheugenverlies, desoriëntatie, verwardheid, ernstige stemmingswisselingen en spraak problemen. Het groeiende verlies van zenuwcellen betekent dat het brein krimpt met 20 procent. Naarmate de ziekte vordert, de ziekte van Alzheimer, de meer Beïnvloed zal verliezen hun onafhankelijkheid en vertrouwen op de hulp van anderen.

  De ziekte van Alzheimer is een ziekte van de Ouderdom

  De ziekte van Alzheimer is een typische ziekte van de oude Leeftijd: het merendeel van de betrokkenen zijn al meer dan 65 jaar oud. Elk jaar circa 300.000 mensen ziek worden in Duitsland de ziekte van Alzheimer, en tegen 2030 wordt verwacht als gevolg van de demografische ontwikkeling met meer dan 2,3 miljoen Patiënten, zodat de ziekte van Alzheimer als een ziekte wordt steeds meer en meer van belang. De ziekte van Alzheimer gebeurt ook binnen de familie. Bloedverwanten in de buurt van de getroffen zijn door de ziekte van Alzheimer, verhoogt het risico van de ontwikkeling van het: rond de 30 procent van de ziekte van Crohn-Alzheimer-Ziek zijn meer Betrokken bij de directe familie.

  De ziekte van Alzheimer is nog niet te genezen. Er zijn medicijnen op de markt die vertragen de progressie van de ziekte, maar kan niet stoppen.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top