Snelevacature Amsterdam

Zo kom je zonder ernstige pijn in de gewrichten door de Winter

Kühlender Quarkwickel lindert starke Gelenkschmerzen
In het geval van pijn in de gewrichten, een afkoeling van de Quark comprimeert is behulpzaam. Dit trekt de warmte en brengt snel verlichting van de Vele plagen, vooral in het koude Seizoen en ernstige pijn in de gewrichten: of het is de knie, handen of voeten: Met onze 5-punt-Plan kunt u verlichten ongemak op een gerichte manier.

Ernstige pijn in de gewrichten: Ongeveer 20 miljoen Duitsers last van, vooral nu in de Winter. Want in de koude van het kraakbeen absorbeert minder voedingsstoffen. Daarom, orthopedisch chirurgen adviseren om de zorg van nu. Maar toch, als een verwennerij kunt het programma voor de gewrichten? Heel eenvoudig: met de juiste voeding, koude of warmte behandeling, oefening en medicinale planten. Die buit zijn gewrichten regelmatig komt door het koude Seizoen en kan voorkomen dat sterke pijn in de gewrichten.

1. Koude Quark kompressen verlichten van acute en ernstige pijn in de gewrichten

De kou helpt om sterke pijn in de gewrichten. Warmte is goed voor chronische, niet-inflammatoire pijn in de gewrichten. Als deze suggereren, vooral in het geval van warm gezwollen gewrichten, ontstekingen. In dit geval moet nooit worden met warmte behandeld. In plaats daarvan, een afkoeling van de Quark comprimeert pijn is nuttig in het gewricht. U moet quark. Deze met een scheutje olijfolie, meng en bevriezen van ongeveer een centimeter dik op het gewricht. Dan is een wollen doek en zet gedurende 20 minuten. Dit trekt de warmte en pijn brengt snel verlichting tegen ernstige gewricht.

Massage

Trakteer uzelf op een sterke joint een Massage de pijn vaak, om los te komen van de spieren

2. Spa voor pijnlijke gewrichten: Sauna en Massage

De pijn in de gewrichten echter, een chronische, de gewrichten hebben meer kans om een bezoek aan de sauna. De verandering tussen de koud-en warm-geactiveerde anti-inflammatoire en pijnstillende stoffen en ontspant gespannen spieren. Oudere mensen die nog nooit in de Sauna, moet u uw arts vragen. Een goed Alternatief is een warm bad. Een Supplement met essentiële oliën van vurenhout naald olie bevordert de doorbloeding, chronische pijn kan worden verminderd. Het is ook nuttig voor Extra warmte door verwarming pads of warm water flessen of een Massage. Dit is een massage-olie met rozemarijn en jeneverbes in een pot, een beetje opwarmen en dan vijf minuten rond het gewricht, masseren, zodat een sterke gezamenlijke verdwijnen van de pijn.

3. Blijf actief – zelfs bij minus graden in de Winter

Als het stormde buiten en het sneeuwt, u wilt lekker liggen tot de geliefde is op de warme Bank. Maar dat is precies het gif voor de gewrichten. Sommige Artsen vermoeden zelfs dat het niet de kou, maar gebrek aan oefening voor gezamenlijke problemen in de Winter verantwoordelijk is. Daarom is een dagelijkse wandeling moet worden op de “gezamenlijke Plan”. Belangrijk: – warme, winddichte kleding. “In het geval van de artritis van de vinger die u moet dragen in ieder geval, dikke handschoenen, bij voorkeur al vanaf de leeftijd van acht graden,” adviseert joint expert Dr. Wolfgang Brückle. Ook Nordic Wandelen en Gymnastiek zijn goed. Wie kan de belasting van zijn gewrichten zijn slecht, je moet proberen het water aerobics. Door het drijfvermogen van het water, gewrichten, ligamenten en Pezen dragen slechts een tiende van het lichaamsgewicht.

Grüner Tee

Groene thee heeft een anti-inflammatoire en daarom helpt om sterke pijn in de gewrichten

4. Thee ceremonie een opluchting voor pijn in de gewrichten

Als we de koude van de winter bevriezen, is er weinig Beter dan een mok dampende koffie. Het moet als een hulpmiddel tegen ernstige pijn in de gewrichten op de beste groene. Groene thee heeft een sterke anti-inflammatoire ingrediënten die in het bijzonder in het kraakbeen cellen in de gewrichten actief. In het geval van pijn, elke dag, vier koppen groene thee te drinken. Tip: Optimaal, het lichaam kan absorberen de actieve ingrediënten, knijp je de citroen in de thee. Goed voor het kraakbeen is ook een thee van brandnetels. Hun actieve ingrediënten waarvan bewezen is dat ze een positief effect op ontstekingen in het gewricht en het bevorderen van de mobiliteit. Voor de thee, een eetlepel gedroogde brandnetelbladeren met 250 ml kokend water, laat staan voor 10 minuten.

Een thee gemaakt van willow bark is een pijn, een zegen tegen een sterke voeg. Het verlicht de ontsteking, de pijn en het kraakbeen beschermt. Recept: 1 theelepel wilgenbast van de apotheek in 250 ml water toe, kook gedurende 10 minuten, eventueel zoeten met honing.

5. De vis stopt ontsteking

Onze voeding heeft een directe impact op de gezondheid van de gewrichten. Zo veel, minder dierlijk vet, brengt het vaak – vooral de minder rood vlees. Deze bevat arachidonzuur die ontsteking gunsten. Dus voor de lunch in plaats van Worst liever eten van vis, het liefst vette vis, zoals zalm of makreel. Dit biedt Omega-3 vetzuren, die een ander progressie van artrose.

Anders, kruiden, natuurlijke voeding moeten het grootste deel van het voedsel. Dus zoveel mogelijk groenten en fruit in de voeding plan, installeren en in plaats van brood en broodjes in de ochtend, de voorkeur aan volkoren brood grijpen.

En in de Video leert u wat eenvoudige Oefeningen die je schouder gespannen kunnen de spieren los te maken:

 

Geef een reactie

Scroll To Top