Snelevacature Amsterdam

Zo! Mannen zijn gevoeliger voor infectieziekten

Männer empfindlicher für Krankheiten
Mannen last van (echt) meer afhankelijk zijn van bepaalde ziekten dan vrouwen, omdat ze minder Oestrogeen is Het produceren werd gedacht aan een waarheid: de mannen zijn meer onderhevig aan ziekten dan vrouwen. Maar uit een onderzoek blijkt nu dat mannen zeuren, blijkbaar is het voor geen enkele reden meer. In feite, ze zijn bestand tegen vele infecties gevoelig. De praktijk Vita heeft de feiten.

De onderzoekers van de Harvard Universiteit, gevonden in een recente studie, de vraag waarom mannen ontwikkelen meer vaak in bepaalde infecties dan vrouwen. Ze vinden dat de vrouw immuun systeem veerkrachtiger is dan dat van hun mannelijke collega ‘ s.

Oestrogeen: een geheim wapen voor vrouwen

De focus van het onderzoek, bepaalde bacteriële pathogenen, zoals Streptococcus Pneumoniae of Staphylococcus Aureus, die kan leiden tot ernstige aandoeningen van de luchtwegen (zoals longontsteking).

Longontsteking:

De ontsteking van de longen (longontsteking) wordt beschouwd als de dodelijkste ziekte. Geschat wordt dat wereldwijd jaarlijks 450 miljoen mensen, van longontsteking, waarvan rond de vier miljoen patiënten sterven.

De studie laat zien dat vrouwen ziekteverwekkers een verhoogde weerstand tegen deze bacteriën. De reden hiervoor is dat Een bepaald enzym (NO-Synthase 3), die geactiveerd wordt door het vrouwelijke geslachtshormoon Oestrogeen. Dit enzym bleek een meer effectieve bacterie-Killer. In andere woorden: hoe meer NO-Synthase-3-enzymen in het lichaam, hoe sneller de ontsteking van de longen worden vernietigd-veroorzakende ziekteverwekkers.

Mannen met vrouwelijkheid behandeling

In feite, mannen hebben dit enzym. Omdat ze meer Oestrogeen produceren worden geactiveerd minder bacterie-Killer. In feite, is een experiment met muizen, de behandeling met Oestrogeen, de activiteit van de NO-Synthase-3 enzymen verhoogd kan worden.

Omdat van de Oestrogeen niveaus kunnen worden verhoogd in het lichaam van beide seksen, kunstmatig, het team van onderzoekers aan de studieleider Professor Lester Kobzik van een grote kans – ook voor mannen – in staat zijn om in de toekomst, een gevaarlijke bacteriële longontsteking, worden meestal behandeld met sterke antibiotica, een soort hormoon therapie te behandelen.

Hamburg-harburg, 20. Oktober 2014

Geef een reactie

Scroll To Top