Snelevacature Amsterdam

Zwangere vrouwen moeten meer Vitamine C!

Vitamine C-deficiëntie verhoogt het risico op barsten van de vruchtzak, en een vroegtijdige geboorte, een studie met 2,247 geconsolideerd overzicht van de zwangere vrouwen uit de Verenigde Staten. Voeding experts wijzen op het belang van Vitamine C tijdens de zwangerschap.

Collageen, dit is veel van de cosmetische bekend is, is een Eiwit dat beschermt het bindweefsel. Het maakt het feit dat het in staat is om te weerstaan aan extreme trekkrachten, voor de stabiliteit van de huid. Voor de intracellulaire synthese van collageen is nodig voor de omzetting van de aminozuren Proline en lysine als een cofactor Vitamine C. Daarom is Vitamine C wordt ook gebruikt om de huid te verzorgen als een Anti-Aging Vitamine.

Op de 30. De American Society for Maternal-Fetal Medicine in New Orleans, Louisiana, vergadering werd een studie gepresenteerd naar het benadrukt bovendien het belang van Vitamine C tijdens de zwangerschap.

Het officiële advies voor Zwangere vrouwen: 150 milligram Vitamine C per dag – Veel eisen veel meer

De focus ligt op de rol van Vitamine C in het collageen niveau van het onderwijs hier. Ook het bindweefsel van de vruchtzak is de structuur van collageen kan een collageen tekort gekraakt. Dit kan leiden tot een Barst van het membraan en vroeggeboorte.

vitamine schwangerschaft ascorbinsäureOnder leiding van Dr. Anna Maria Siega-Riz, die werkt aan de Universiteit van North Carolina, verenigde staten, werden uitgenodigd 2,247 geconsolideerd overzicht van zwangere vrouwen om het document van hun eetgewoonten, evenals in het tweede derde van de zwangerschap.1 Uit de resultaten van deze records, werd het duidelijk dat er een verband is tussen Vitamine C tekort en het Uiteenspatten van de placenta membraan.

Deze studie beschrijft het voorbeeld van de deelnemers die hebben deelgenomen aan voorafgaand aan de zwangerschap van minder dan 21 milligram Vitamine C per dag. Ze had te lijden tweemaal het risico van een membraan scheuren dan vrouwen met een goede Vitamine C leveren. In het geval van een inname van minder dan 65 milligram Vitamine C per dag tijdens de vierde tot de zevende maand, de risico ‘ s zijn nog steeds verhoogd met 70 procent.

Ter vergelijking: de Officiële aanbevelingen adviseren een dagelijkse inname van 100 mg of 150 milligram Vitamine C tijdens de zwangerschap. Veel deskundigen raden veel hogere doses van minimaal 200 mg tot 1000 milligram, en meer. Er wordt van uitgegaan dat de deelnemers aan de studie die had minder dan de symptomen van 65 milligram per dag, overeenkomend met ongeveer 50 gram Kiwi of paprika ‘ s, opnamen, en een verder tekort, omdat ze weigerden, duidelijk, bijna volledig op de consumptie van groenten en fruit.

Vitamine C zelfs vóór de zwangerschap belangrijk

Daarnaast zijn de wetenschappers wijzen op het feit dat slechts 28 procent van de deelnemers aan het onderzoek hebben genomen vóór de zwangerschap Vitamine C-supplementen, terwijl het uit de jaren 30. Week na 80 procent. Aangezien ook in deze gevallen is het risico van een Paltzens de vruchtzak op een hoog niveau bleef, concluderen de onderzoekers, dat een verhoging van de Vitamine C-inname voldoende is vanaf het moment van bevruchting. Dit lijkt logisch, aangezien de synthese moeten ondersteund worden om collageen op te bouwen gezond bindweefsel in de voorkant van de ingang van de zwangerschap.

De publieke perceptie van het belang van foliumzuur voor een gezonde zwangerschap is redelijk goed bekend, in feite, de stofwisseling eigenlijk vereist dat alle van de vitaminen en Omega-3 vetzuren, net vóór de zwangerschap tot het einde van de lactatie, die is met name urgent (hier meer).

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top