Snelevacature Amsterdam

Zwarte komijn olie helpt de huid genezing

Zwarte komijn olie is een duizenden jaren, worden de geraamde middelen voor een gezonde huid. De beschermende en regen matigend effect is aangetoond in diverse studies, ook in overeenstemming met de moderne normen.

Zwarte komijn (Nigella sativa) is een van de meest populaire kruiden in de keuken van het Midden-Oosten. Hier de zaden worden gebruikt om te bestrooien, bijvoorbeeld gebak. In de volksgeneeskunde, maar ook cosmetica zwarte komijn duizenden jaren een prominente positie in. Er wordt gezegd dat de Olie van de zaden is een van de geheimen van de schoonheid van Cleopatra. Misschien als we er meer over wist wanneer de legendarische bibliotheek zou zijn gebleven van Alexandrië. Helaas, de sporen van de meest belangrijke collectie van oude kennis in de zevende eeuw te verliezen.

De resulterende gaten zal worden gesloten vandaag, gelukkig, en weer door de moderne wetenschap. Zwarte komijn is merkbaar, vooral door zijn positieve effect op het grootste Orgaan van het menselijk lichaam, de huid. Dit kan ook zijn hoge gehalte aan vitaminen A, B, en C evenals kalium, calcium, Magnesium, zink, en sommige sporenelementen als gevolg.

De gunstige invloed van zwarte komijn olie vooral in het geval van de vier ziekten: psoriasis, eczeem of huiduitslag, schimmelinfecties en zelfs huidkanker. Deze gunstige eigenschappen voor de huid.

Psoriasis

Schwarzkümmelöl Wirkung auf die HautEr is een grote kans dat psoriasis kan ook worden veroorzaakt door een afweerreactie veroorzaakt. Deze is gedetecteerd, zodat de veronderstelling dat het eigen weefsel van het buitenlands en aanvallen. Een resultaat inflammatoire in de getroffen regio ‘ s, de korstmossen dan de typische roos symptomen zichtbaar zijn. Het is precies hier dat de studies die bewijs kunnen leveren dat de olie van zwarte komijn voor de regulering van het immuunsysteem cellen kunnen bijdragen.

Bovendien, er is bewijs gevonden om te suggereren dat de Olie kan het lichaam helpen bij cel-proliferatie, de Verspreiding van het weefsel, deal (1, 2). Een Indische studie onderzocht het effect van uitwendig olie van zwarte komijn. Onder muizen, een psoriasis is een model geworden. De behandeling met de Olie geleid tot een significante daling in de symptomen, die de wetenschappers bevestigd dat het effect van het traditionele gebruik van zwarte komijn (3). Daarnaast is de inflammatoire talk-inflammatoire en anti-oxidatieve eigenschappen van zwarte komijn olie voor de werkzaamheid in acne.

Eczeem

Tegen eczeem, onder andere, de steroïde hormoon betamethasone als een geneeskrachtige stof wordt toegepast op de buitenkant van Toepassing. Een Iraanse studie van de Shahid Beheshti Universiteit in Teheran, heeft ten opzichte van een betamethasone met zwarte zaad olie in 60 patiënten met huid en eczeem. Naast een betamethasone en zwarte komijn groep, een derde van de deelnemers is verstrekt aan de controle met een voedende crème tegen huiduitslag. Na vier weken dagelijks gebruik, significante verbeteringen waren alleen met de drug betamethasone en de olie van zwarte komijn. Een significant verschil in het effect van beide kon niet gedetecteerd worden (4). Moet in gedachten worden gehouden dat de olie van zwarte komijn in tegenstelling tot de betamethasone heeft hetzelfde effect, geen bijwerkingen.

Schimmelinfecties

De anti schimmel-of schimmelinfectie infectie-bestrijdende eigenschappen, kan zwarte komijn zaad olie in de onderzoeken. Hier is met succes gebruikt door Arabische onderzoekers tegen dermatofyten, Die filamenteuze schimmels die vaak leiden tot schimmel nagel infecties, voetschimmel, razor burn, en ringworm (5).

Kanker

Een Chinees-AMERIKAANSE studie benadrukt tot slot, een totaal van bijna 60 studies in die zwarte komijn liet zien voordelen in de strijd tegen kanker. Echter, de onderzoekers constateren echter dat de exacte moleculaire mechanismen van de ingrediënten van zwarte komijn op verschillende vormen van kanker zijn nog steeds in het donker, en hier is verder onderzoek noodzakelijk is. Speciale aandacht wordt gegeven aan de werkzame stof, Thymoquinone.

Het lijkt zo te zijn dat dit materiaal kan het blokkeren van de kanker-typische cellulaire proliferatie en, bijvoorbeeld, in het geval van plaveiselcelcarcinoom, een veel voorkomende vorm van huidkanker, de dood van zieke cellen stimuleert (6).

Skin care producten

Sinds de zwarte komijn olie is neveneffect gratis, het kan ook worden gebruikt als een pure verzorging voor een gezonde huid. Het werkt anti-oxidant, anti-inflammatoire, vochtregulerend en voorziet de huid van belangrijke voedingsstoffen. Daarnaast helpt het door de combinatie van Vitamine A, evenals verschillende vetten en aminozuren die de huid regenereert beter.

(1) Alshatwi, A. A., “Bioactiviteit-begeleide identificatie-af te bakenen van de immunomodulerende effecten van methanolic extract van Nigella sativa seed op menselijke perifere bloed mononucleaire cellen”, Chin J Integr Med. 2014 Mar 2, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie. (2) Majdalawieh, A. F., et al., “Nigella sativa moduleert splenocyte proliferatie, Th1/Th2 cytokine profiel, macrofaag functie en NK anti-tumor activiteit”, J Ethnopharmacol. 2010 Sep 15;131(2), Pp. 268 – 75. (3) Dwarampudi, L. P., et al., “Anti-psoriatische activiteit en cytotoxiciteit van ethanolic extract van Nigella sativa zaden”, Pharmacogn Mag. 2012 Oct-Dec; 8(32), Pp. 268 – 272. (4) Yousefi, M. J., et al., “De vergelijking van de therapeutische werking van topische Nigella met Betamethason en Eucerin in de hand eczeem” Eur Acad Dermatol Venereol. 2013 Feb;27(12), Pp. 1498 – 504. (5) Aljabre, S. H., et al., “Anti-dermatofyt activiteit van de ether extract van Nigella sativa en het actieve beginsel, thymoquinone”, J ethno Pharmacol. 2005 Oct 3;101(1-3), Pp. 116 – 19. (6) Khan, M. A., et al., “Antikanker activiteiten van Nigella sativa (zwarte komijn)”, Afr J Tradit Altern Complement Med. 2011;8(5 Suppl.), Pp. 226 – 32.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top